Restauracja-projekt wybranych pomieszczeń


wnetrza

Zostałam poproszona o dokończenie jednej z sal oraz zaprojektowanie na nowo holu wejściowego z zachowaniem istniejących mebli oraz łazienek. Posadzka i styl wnętrz zostały narzucone, najtrudniejszym zadaniem okazało się zgranie istniejących mebli i elementów wystroju z pełną głową pomysłów. W holu wejściowych użyte zostały panele ścienne nadające elegancki charakter oraz tapeta w piękny, oryginalny i wykwintny wzór. Do łazienek przemycona została odrobina nowoczesności dzięki okrągłym lustrom, stalowym konsolom pod umywalki i cegiełki na ścianach nadający charakter nieco retro. „Wisienką na torcie”jest szkło na ścianach z geometrycznym nadrukiem który robi bardzo dużo pozytywnego zamieszania. Projekt obejmował również pokój dziecięcy w którym stanąć miał wielofunkcyjny plac zabaw ze ścianką wspinaczkową, zjeżdżalnią i huśtawką.

pokój dzieci22
pokój dzieci44
pokój dzieci1
hol wejściowy4
hol wejściowy3
hol wejściowy
korytarz 1
ACCamera2
ACCamera

Share the project with others: